Şehir şehir dolaşarak hiç tanımadığı ve kendisini de çağırmamış olan şüphelileri cezaevlerinde ziyaret eden Avukat Fuat Selvi, emekli bir albaydır. Fuat Selvi’nin yolu yaklaşık 10 yıl kadar önce subay iken Adnan Oktar ve arkadaşlarıyla çok ilginç bir şekilde kesişmiştir.

Genelkurmay Başkanlığı’nda Bilgi Destek Dairesi’nde görev yapmış olan Meryem Kurşun’un İnternet Andıcı davası kapsamında 07.06.2011 tarihinde verdiği ifadede şöyle bir bölüm yer almaktadır:

2008 Ocak ile 2008 Ağustos ayları arasında (Bilgi Destek) şubesinden Fuat Selvi sorumluydu. İrtica.org isimli internet sitesini 2008 Ocak ile 2008 Ağustos arasında Fuat Selvi’nin kontrolünde ben işletiyordum… Planlı programlı bir şekilde bu siteleri neden işlettiğimiz bize anlatılmadı. Siteler günlük olarak güncelleniyordu. Fuat Albay (Fuat Selvi) döneminde irtica.org isimli sitede kendileri ile ilgili yayımlanan bazı yayınlar sebebiyle Adnan Oktar’ın avukatlarının bu yazının kaldırılması, aksi takdirde şikayetçi olacaklarını belirttiler… Bana (irtica.org isimli) siteye eklemem için verilen haberler ideoloji kokan, ham ve gelişmemiş düşüncenin ürünü haberlerdi.

Ne ilginçtir ki, 28 Şubat döneminde Adnan Oktar ve arkadaşlarına karşı yürütülen kara propaganda ve psikolojik harbin delilleri, İnternet Andıcı Davası’nın ek klasörlerinde yer alan belgelerde ortaya çıkmıştır. Meryem Kurşun’un ifadesinde anlattığı üzere, www.irtica.org isimli sitede Adnan Oktar’ı karalayıcı yayınlar yapılmış, bu yayınlarda asılsızlığı mahkemelerde ispatlanmış suçlamalar gerçekmiş gibi verilmiş, kara propaganda amaçlı birçok gerçekdışı haber yayına sokulmuştur. Adnan Oktar’ın eserlerinden yararlanılarak hazırlanan www.harunyahya.org sitesinin fişlenerek takibe alındığı da görülmüştür. Meryem Kurşun, özellikle Adnan Oktar hakkındaki karalayıcı haberlerin yapıldığı dönemde irtica.org sitesinin kontrolünün Albay Fuat Selvi’de olduğunu ortaya koymuştur.

Psikolojik harp uzmanı emekli Albay Fuat Selvi, 10 yıl sonra yine Adnan Oktar ve arkadaşlarının karşısına çıkmış, başlayıp da yarım bıraktığı görevini tamamlamak üzere faaliyetlere girmiştir.

 



Daha yeni Daha eski