İngiliz derin devleti, Müslümanların dindar, medeni, modern ve kaliteli bir yapıda olmalarını asla istememektedir. Bu nedenle İslam toplumlarını dünyaya geri kalmış, kaba, kültürsüz, bilim karşıtı gösterebilmek amacıyla da bağnaz din anlayışının Müslümanlar arasında yayılmasını arzu etmektedir.

İngiliz derin devleti bu doğrultuda İslam ülkelerindeki radikal dini grupları gizliden gizliye destekler. Ülkede değişimi ve gelişmeyi savunan Müslümanların önünün kesilmesi ve susturulması için farklı yöntemler kullanır. Kendi hain amaçlarına göre yönlendirdikleri, Kur’an dışı bağnaz din anlayışını savunan ayrılıkçı Müslüman grupların sesinin daha çok çıkması için gerekli tedbirleri aldırır. Tüm bunları da elbette ki ilgili ülkedeki uzantılarının yardımıyla yapar. Bu uzantılar kimi zaman tanınmış bir alim olarak karşımıza çıkarken kimi zaman ise bir devlet görevlisi ya da bir siyasetçi olarak karşımıza çıkabilmektedir.

İngiliz derin devletinin bu planı ve yöntemleri elbette ki Türkiye için de geçerlidir. İngiliz derin devleti Türkiye’nin modern, bilime önem veren ve kaliteli bir toplum olmasını istemez. Böyle bir Türkiye’nin sadece İslam alemine değil tüm dünyaya güzel örnek teşkil edeceğini çok iyi bildiğinden ülkemizde bağnaz din anlayışını yaşatmak için var gücüyle çalışmaktadır. İngiliz derin devleti açısından, bağnaz din anlayışının Türkiye’de güçlenmesi hem Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’nin dünya çapında yanlış tanınmasının sağlanması hem de Türkiye’nin Avrupa’ya asla adapte olamayacak bir ülke olduğu imajının verilebilmesi için çok önemlidir. İngiliz derin devletinin bağnaz din anlayışını desteklemesindeki bir diğer önemli hedefi ise, AK Parti’nin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın ülkemizdeki insanların en az yarısı tarafından benimsenmesini engellemektir. İngiliz derin devleti sahil kesimlerimizin bu anlayışa yakın duruyormuş gibi gözüken bir iktidarı asla desteklemeyeceklerini bildiğinden özellikle Sayın Cumhurbaşkanımızı sözde bağnaz bir din anlayışına yakınmış gibi gösterecek koşulları oluşturmaktadır.

Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda, Adnan Oktar ve arkadaşlarının modernliğe ve kaliteye önem veren, bilimi ve sanatı ön plana çıkartan din anlayışının İngiliz derin devleti tarafından neden tehlikeli bulunduğu da anlaşılmaktadır. İnsanlara dindar olmanın güzel olduğunu gösterme ve onları dindarlığa özendirme, İslam dininin aydınlık yüzünün yaygınlaşmasına vesile olma gibi özellikleri nedeniyle Adnan Oktar ve arkadaşları, İngiliz derin devletinin en büyük hedefi haline gelmiştir. Normal şartlarda İngiliz derin devletinin amacı, dindarları korkutucu göstererek, “Ak Parti’ye oy verirseniz siz de böyle yaşamak zorunda kalırsınız” mesajı vermek iken, Adnan Oktar ve arkadaşları, modern, dindar, hükümet ve devlet yanlısı ideolojileriyle bu oyunu bozmuşlardır. Adnan Oktar ve arkadaşlarının modern Müslümanların da Türkiye’de rahatça yaşayabildiklerini gösteren kültürel ve sosyal faaliyetlerinin sorunsuz devam etmesi, Türkiye aleyhindeki karalayıcı kampanyaları geçersiz kıldığından, böyle bir durum da Sayın Cumhurbaşkanımızın lehine olacağından İngiliz derin devleti sorunu kendince kökten çözmeyi uygun bulmuştur. Bu çözüm de Adnan Oktar’ın arkadaş camiasının sözde bir daha toplum karşısına çıkamayacak hale getirilmeleridir. Haklarında yürütülen soruşturma ve dava dosyalarındaki tüm çirkin ve hayali suçlamaların ana nedenlerinden biri, toplumun camiayı sapkın bir suç örgütü gibi görerek dışlamasıdır. İngiliz derin devleti tüm bunları başardığı takdirde çalışmaları durduracağını düşünmekte ve bu şekilde insanların bilinçaltında, camiaya yapılan tüm zulmün Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’den geldiği gibi bir düşünce oluşturacağını zannetmektedir. İngiliz derin devletinin kültürel çalışmalarımızı durdurmaya çalışmasının bir nedeni de bu çalışmaların AK Parti iktidarının fikri zeminini oluşturmasıdır. Adnan Oktar ve arkadaşlarının, Türk halkının dindarlaşması dolayısıyla da dine önem veren bir parti olan AK Parti’yi seçmesinde önemli etkenlerden biri olan kültürel faaliyetleri, İngiliz derin devletinin planları açısından büyük bir engel teşkil etmektedir. İşte bu nedenle, İngiliz derin devletinin önderliğinde Adnan Oktar ve arkadaşlarına yönelik kirli bir kumpas düzenlenmiştir.



⬅️

KUMPASIN GİZLENEN HEDEFİ: CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A ZARAR VERMEK

➡️

KUMPASTA ÖN PLANA ÇIKAN SÖZDE MÜŞTEKİ: ÖZKAN MAMATİ

Daha yeni Daha eski