Dava dosyasına giren bu olay şu şekilde cereyan etmiştir:

İsmini soyadını bilmediğimiz bir kişi CİMER’e 03.08.2018 tarihinde Adnan Oktar ve arkadaşları hakkında şikâyette bulunmuştur. Bu kişi şikayetinden 3 gün önce, 31.07.2018 tarihinde Adnan Oktar soruşturması ile ilgili olarak yine CİMER’e başvuru yapmıştır.

Ancak bu kişinin başvurusunun hemen ardından farklı bir email adresi, Özkan Mamati’nin husumet grubu tarafından saldırıya uğramıştır. Bu farklı email adresi, aslında CİMER’e başvuru yapan bu kişinin yıllar önce Ceylan Özgül ile irtibatta olduğu email adresidir. Şikayetçi olan bu şahıs, doğal olarak şu çıkarımı yapmıştır:

Kendisi Adnan Oktar soruşturması hakkında CİMER’e bilgi veren 2 başvuru yaptıktan hemen sonra, dosyanın müştekileri tarafından bu şahsa ait eski bir email adresine saldırı yapılıyor. Yani, CİMER’e yaptığı başvuru İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na iletildikten sonra, bu kurum içinde kimliği belirsiz kişiler bu başvuru metnini ve ismini, dosyanın müştekilerine iletiyorlar. Bu müştekilerden birisi de başvuranın eski bir email adresine sahip olduğu için, o email üzerinden başvuranı tehdit ediyor.

Başvurucu, müştekilerden “tekinsiz kişiler” olarak bahsediyor, isminin bu kişilere verilmesinden dolayı açık hedef haline gelmesinden yakınıyor; bu kişilerin kendisine tehdit ve şantaj yaptıklarını söylüyor. Bu iddiasına delil olarak da Özkan Mamati’nin “Eczacı Neslihan” isimli birisine yönelik yazdığı bir paylaşımı gösteriyor. Başvurucunun iddiasına göre, burada detaylarını somut deliller ile gözler önüne serdiğimiz kumpasın boyutları daha net anlaşılacaktır.




 


⬅️

OPERASYON ÖNCESİNDE SUNİ MÜŞTEKİLER OLUŞTURULUYOR

➡️

ÖZKAN MAMATİ TEHDİTLERE DEVAM EDİYOR

Daha yeni Daha eski