Sayın Adnan Oktar ve TBAV camiasına mensup arkadaşlarımızın yargılandıkları dava bir KUMPAS DAVASI olduğu için, İddia Makamı ve Mahkeme Heyeti üzerindeki yoğun bir baskı kurulmuştur. Sayın Mahkeme Heyeti'ni ve İddia Makamı'nı tenzih ederiz, ancak asla gerçek, hukuki ve adil bir soruşturma ve yargılama yapılmadığını bugün Türkiye'de görmeyen ve bilmeyen neredeyse kimse kalmamış durumdadır. 

Başlarda medyada çıkan provakatif ve gerçek dışı çok sayıda düzmece haber sebebiyle yanlış yönlendirildikleri ya da konuyla ilgili yeterli bilgiye sahip olmadıkları için bu gerçekten şüphesi olan vatandaşlarımız olmuş olabilir. Ne var ki Yerel Mahkeme'nin vermiş olduğu akla, izana, insafa, vicdana, kanuna ve hukuka aykırı, tarihte benzeri görülmemiş 10 biner yıllık ceza kararlarından sonra, artık bu vatandaşlarımız da tüm şüphelerinden arınıp gerçekleri tüm açıklığıyla görmektedir. 

Ayrıca, 3 yılı aşkın bir süredir devam eden yargılama neticesinde oluşan dava dosyasına;

BİRKAÇ HUSUMETLİ MÜŞTEKİ İLE, BUNLARIN TEHDİT VE ZORLAMALARI SONUCU, SIRF CANLARINI KURTARMAK İÇİN (SÖZDE) “ETKİN PİŞMAN” OLAN VE 40 YILLIK DOSTLARINA İFTİRA ATMAK ZORUNDA BIRAKILAN BİRKAÇ KIZ VE KADININ, HİÇBİR SOMUT BULGU, BELGE, RAPOR VEYA DELİLE DAYANMAYAN, SOYUT VE DÜZMECE SENARYO VE İFTİRALARI DIŞINDA 

Adnan Bey ve kendisiyle birlikte yargılanan arkadaşlarımız aleyhinde suça dair hiçbir somut hukuki delil ortaya konulamadığından, bu dosya gerek vatandaşlarımız nezdinde gerekse dosyayı inceleyen tüm ceza hukukçuları, akademisyenler ve bilirkişiler nezdinde HUKUKEN BOMBOŞ OLARAK BİR DOSYADIR. 

Dolayısıyla, Yerel Mahkeme'nin kararları bu yönüyle yok hükmünde görülmektedir. Bu itibarla, bu hukuk dışı ceza kararlarının Yargıtay aşamasında mutlak surette bozularak geri döneceği konusunda hiç kimsenin şüphesi yoktur. Davanın zeminin hazırlayan ve bu gerçeğin de gayet iyi farkında olan kumpasçılar şimdi yeni bir strateji peşindedir. 

DOSYANIN BOZULMASINI ENGELLEMEK AMACIYLA İSTİNAF'A YÖNELİK HUKUK DIŞI, KARANLIK BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNE GİRMİŞLERDİR.

Bugünlerde hukuk çevrelerinde çokça dillendirilen bir duyuma göre ise; 

“BU DOSYA TAM ANLAMIYLA BOŞ, BUNDAN HİÇBİR ŞEY ÇIKMAZ. AMA İLLA CEZA VERMEK İSTİYORSANIZ, O ZAMAN BİLİNEN MEŞHUR DAVALARDA OLDUĞU GİBİ YENİ BİR DOSYA HAZIRLAYIN” 

şeklinde hukuk dışı bir takım akıllar verdiği anlatılmaktadır.

Son dönemde yaşanılan bazı gelişmeler de hukuk çevrelerinde sıkça dillendirilen bu duyumun gerçekliğini doğrular nitelikte görünmektedir. 

Bu konuyla ilgili olarak,

  • Gerek husumetli müştekilerin yöneticisi oldukları sosyal medya hesaplarından yaptıkları “YENİ DOSYALAR, YENİ DAVALAR, YENİ OPERASYONLAR GELECEK” tarzındaki yorum ve paylaşımları, 
  • Gerekse dava başından bu yana husumetli müştekiler ile iç içe, oldukça samimi bir ilişki sergileyen dosyanın CUMHURİYET SAVCISI SERDAR AKAN'IN, BU PAYLAŞIMLARI ADETA TALİMAT TELAKKİ EDEN BAZI GAYRI HUKUKİ TUTUMLARI,

gerçekten de kumpas çetesinin Sayın Adnan Oktar ve arkadaşlarımıza yönelik YENİ BİR KUMPAS DOSYASI DAHA OLUŞTURMA GAYRETİ İÇERİSİNE GİRDİKLERİNİ GÖSTERMEKTEDİR. 

Ancak, masum olduğumuzu bildikleri halde, büyük bir öfke ve kinle hareket ederek, her ne olursa olsun bizlerin mahkum edilmesini isteyen, bu amaçları doğrultusunda KANUN VE HUKUĞU AYAKLAR ALTINA ALARAK GÖZÜ DÖNMÜŞ BİR ŞEKİLDE her türlü gayrı meşru yola tevessül eden bu kumpas çetesinin oyunlarının bozulması gerektiği ve Allah'ın izniyle bozulacağı da unutulmamalıdır. 

Bizlerin bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Yüce Türk Adaletine olan güvenimiz tamdır.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Daha yeni Daha eski